Fastigheten och området

Bostadsrättsföreningen består av fastigheterna Berghällen 1, Stenpartiet 1 och 2. Gatuadresser är Vetterslundsgatan 2–36, 40–62 och 64–86. Husen är byggda 1965 och har 319 lägenheter.

Brf Vetterslund ligger inte långt från centrala Västerås, cirka 2,5 km. I närheten finns grönområden med bra promenad/joggingstigar. Bra cykelvägar gör att det går snabbt och enkelt att förflytta sig mellan stadens olika områden. Till centrum tar det cirka 10 minuter med cykel och till fots tar det cirka 25-30 minuter.

Alldeles i närheten ligger matvaruaffären Netto. Postfilialer finns hos Ica i Råby Centrum och Pettersbergs Centrum samt Coop Konsum Oxbacken.

I området finns en stor lekpark som kommunen ansvarar för. Föreningens barn har lekmöjlighet på respektive gård samt i en liten gungpark i närheten av gård 2. Dagis finns i närområdet. Det är heller inte långt till låg- och högstadieskolor.

Buss nr 3 stannar på Råbyleden. Servicelinjen nr 11 har hållplatser på Vetterslundsgatan.