TV, internet och telefoni

Telenor är vår leverantör av internet och telefoni. (2014 gick Bredbandsbolaget och Telenor ihop till ett bolag).

Du som har en e-postadress som har bredbandsbolaget i sig, exempelvis namn@bredband.net, behöver inte göra något. De e‑postadresserna fortsätter att fungera och gälla.

Läs mer i på Telenors webbplats.


TV

Kabel-TV leverantör är Tele 2 (före detta Com Hem). Grundutbudet består för närvarande av Tele2 analoga kanaler. Till detta finns möjlighet att välja ”8 Favoriter” som levereras digitalt. Det krävs då en dekoder och ett programkort. Mer information finns på www.tele2.se. Ring telefon 077-225 25 25 för att beställa 8 Favoriter. Tala alltid om att Brf Vetterslund betalar dessa 8 Favoriter. Den boende betalar inte någonting. Föreningens avtalsnummer är: Grundutbud och Service A130957 och för Gruppavtal A130958.

Ansvarig för digitalboxen är alltid bostadsrättshavaren, inte bostadsrättsföreningen.


Internet

Föreningen har avtal med Telenor om gruppanslutning för föreningens boende. Gruppanslutning innebär att alla boende får tillgång till bredbandskommunikation (upp till 250/100 Mb/sek) och bredbandstelefoni utan separat månadsavgift. Abonnemangsavgiften ingår istället i månadsavgiften till föreningen. Bara samtalskostnaden för telefonin debiteras. Det är därför inte nödvändigt att köpa bredbandstelefoni från annan leverantör.

Kontakta Telenor för att ansluta dig: Telefon 020-22 22 22. Mer information finns på http://www.bredband.com

Föreningens kundnummer är 963349002.

Viktigt!

Den som har trygghetslarm skall inte ansluta sig till bredbandstelefoni.


Telefoni

Föreningen har avtal med Telenor om telefoni för föreningens boende. Alla boende får tillgång till bredbandstelefoni utan separat månadsavgift. Abonnemangsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen. Bara samtalskostnaden debiteras. Det är därför inte nödvändigt att köpa bredbandstelefoni från annan leverantör.

Kontakta Telenor för att ansluta dig: Telefon 020-22 22 22. Mer information finns på http://www.bredband.com

Det behövs ingen dator för att ansluta sig till bredbandstelefonin.

Viktigt!

Den som har trygghetslarm ska inte ansluta sig till bredbandstelefoni.