Arbete med slitstätning startar den 12 mars

I mitten av mars startar ett tätningsarbete i våra badrum. Arbetet börjar på Vetterslundsgatan 86, tas trapp för trapp och slutar på Vetterslundsgatan 2 den 25 maj. Det sker för att våra badrum ska vara säkrade om det skulle ske ett läckage på någon ledning. Det är Byggkompaniet AB som ska göra arbetet.

Så här går det till

De tar bort toalettstolen (som hänger på väggen) , tätar slitsbotten och monterar tillbaka toalettstolen igen.

Så här påverkar det dig

Arbetet beräknas ta mellan 4-5 timmar per lägenhet. Det sker på en och samma dag. Under den här tiden är vattnet till toaletten avstängt.

När vattnet är avstängt får du använda toaletten vid tvättstugan. Om du inte har möjlighet att ta dig dit, planera in hjälp med hemtjänst eller liknande. För lägenheter med två toaletter, kommer det mindre toalettutrymmet att kunna användas under tiden arbetet sker.

Cirka en vecka innan de kommer till just din lägenhet, får du reda på vilken dag arbetet sker hos dig. Du kan redan nu läsa ungefär när det blir i den tidplan vi bifogar.

Byggkompaniet arbetar mellan klockan 8.00-17.00, så ingen kommer till dig före klockan 8.00 på morgonen den aktuella dagen.

Tidplan för slitstätning.